יעדי הפיתוח הבר-קיימא של האו"ם

בשנת 2015, המדינות החברות באום הסכימו על 17 יעדים גלובליים לפיתוח בר-קיימא (SDG) שנועדו למגר את העוני, להגן על כדור הארץ ולהבטיח שגשוג לכולם. עבודתנו תורמת ליעדים הבאים לפיתוח בר-קיימא:"

  • SDG 1 - מיגור העוני
  • SDG 2 - מיגור הרעב
  • SDG 3 - בריאות ורווחה טובים
  • SDG 7 - אנרגיה נקייה בהישג יד
  • SDG 8 - עבודה הוגנת וצמיחה כלכלית
  • SDG 10 - צמצום אי-השוויון
  • SDG 11 - ערים וקהילות בנות-קיימא
  • SDG 12 - צריכה וייצור אחראיים
  • SDG 13 - פעילות נגד שינויי אקלים
  • SDG 14 - חיים מתחת למים

טביעת אצבע

להלן מוצגים תחומי המחקר שבהם המכון לביוכימיה מדעי המזון והתזונה פעיל. תחומי מחקר אלו נובעים מהפרסומים המדעיים של חברי הארגון הזה. יחד הם יוצרים טביעת אצבע ייחודית.

שיתופי פעולה ותחומי מחקר עיקריים בחמש השנים האחרונות

שיתוף פעולה עם חוקרים ממדינות/אזורים חיצוניים מהתקופה האחרונה. לפרטים, יש ללחוץ על הנקודות או