סיכונים ויתרונות סביבתיים בשימוש בצמחים מהונדסים גנטית בחקלאות בישראל

חגית אולנובסקי, יובל ספיר

Research output: Contribution to journalArticlepeer-review

Abstract

החקלאות עברה מהשבחה קלסית גנטית להתערבות במידע התורשתי של הצומח כדי להוסיף לצומח תכונות מבוקשות, כמו עמידות למחלות. הרווח הכלכלי הוא עצום ויש יתרונות לצמחים מהונדסים, אך צמחים מהונדסים עלולים לגרום גם נזקים סביבתיים. על מדינת ישראל לנהל את היתרונות ואת הסיכונים בצורה מושכלת ומתאימה. כולל גם את תגובת המשרד להגנת הסביבה.
Original languageHebrew
Pages (from-to)340-342
Number of pages3
Journalאקולוגיה וסביבה
Volume4
Issue number4
StatePublished - 2013

IHP publications

  • ihp
  • Agriculture
  • Ecology
  • Plant genetic engineering

Cite this