Abstract

אנחנו רגילים להתרשם ממבנים, מחפצים וממלים שנותרו מהעבר, אך האם אפשר גם לטעום מהעבר? חוקרים מאוניברסיטת חיפה הופתעו למצוא עצמות רבות של דג תוכי מים סוף בין שאריות מזון בחפירות שנערכו בנגב וניסו להבין איך אכלו דגים במרחק כה גדול מהים ומה היה טעמם. (מתוך המאמר)
Original languageHebrew
Pages (from-to)48-55
Number of pages8
Journalסגולה
Volume100
StatePublished - 2018

IHP publications

  • ihp
  • Animal remains (Archaeology)
  • Cooking
  • Eretz Israel -- Antiquities, Byzantine
  • Eretz Israel -- History -- 324-638, Byzantine period
  • Fishes
  • Formulas, recipes, etc
  • Negev (Israel)
  • ארץ ישראל -- ארכיאולוגיה -- תקופה ביזנטית (324-640 לספירה)
  • ארץ ישראל -- היסטוריה -- תקופה ביזנטית (324-640 לספירה)
  • בישול
  • דגים
  • זואולוגיה ארכיאולוגית
  • מתכונים
  • נגב
  • עצמות בעלי חיים (ארכיאולוגיה)

Cite this